Автор
Woman.bg

Вижте как изглежда Кайли Дженър 10 дни след раждането

Кайли Дженър роди първата си рожба – момиченце на име Сторми, само преди десет дни, но вече демонстрира перфектна фигура, която по нищо не издава, че риалити дивата е била бременна.

Вчера 20-годишната красавица бе щракната от папараци, докато се отправяше на бизнес среща в компанията на близка приятелка. На кадрите виждаме Кайли облечена в черно спортно екипче, което включва къс клин, разкриващ женствените извивки, и кроп-топ, изваждащ на показ плоския корем на звездата – толкова плосък, че ако не бяхме видели кадри на Кайли бременна, щяхме да повярваме на някоя от конспиративните теории, че сурогатна майка е износила и нейното бебе.



Наскоро пък стана ясно, че макар да е родила дете от половинката си Травис Скот Кайли все още не живее с него, защото двамата не били готови на толкова сериозна крачка. Всеки живеел под отделен покрив, разполагайки със своето лично пространство, но по думите на източник, близък до Дженър, този факт не пречел на съвместното разпределяне на родителските отношения.