Ако сте израснали през 80-те години, то със сигурност си спомняте еуфорията и въодушевлението, с които чакахме да се завърти поредния епизод от първия латиноамерикански сериал у нас – бразилската сапунена опера от 1976 г. „Робинята Изаура“. Филмът жъне огромен световен успех в Южна Америка, Китай, Източна Европа, включително и у нас.

Докато той се излъчва по малките екрани в България, улиците на страната опустяват, само и само всички да разберат какво ще е следващото изпитание, пред което ще се изправи любимата им героиня.

Три десетилетия по-късно актрисата, превъплътила се в емблематичния образ – Луселия Сантос, изненада приятно почитателите си. Тя сподели гореща снимка, на която позира по бяло копринено боди и черни жартиери.

View post on Instagram
 


От този, както и от други кадри, поместени лично от бразилската икона на профила ѝ в Инстаграм, спокойно бихме заключили, че сексимволът на 80-те и днес е във великолепна форма.

View post on Instagram
 


Макар и на 62, актрисата изглежда зашеметяващо, показвайки ни тяло, абсолютно неподвластно на времето.

View post on Instagram
 


С днешна дата Луселия играе в театъра. Неотдавна тя започна работа по нов проект – „Кабаре”. Именно оттам са и секси кадрите.

Фенове на звездата приветстват решението ѝ, поразени от смелата ѝ постъпка да покаже визия, достойна за аплодисменти.

View post on Instagram
 


Самата Луселия признава, че дължи младежкия си вид на факта, че не яде месо. Тя споделя, че преди 20 години е взела твърдото решение да не посяга никога повече към животинския продукт. Това обаче не ѝ пречи от време на време да си похапва пица и да се наслаждава на вкуса на ароматното бразилско кафе.

View post on Instagram
 

Това обаче не е всичко. Всеки ден актрисата отделя време, за да бяга по 10 км. и да релаксира с йога.

View post on Instagram
 

Четете още: Великолепният век – уроци за жени от Хюррем Султан