Очевидно Златка Райкова се разбира повече от добре с децата на любимия си Благой. И по-специално с голямата му дъщеря Йоана.

В момента звездната двойка е на поредната си почивка, от която моделката не спира да публикува красиви кадри. На един от тях тя и Йоана са облечени в сходни бели рокли и позират широко усмихнати. Като описание към снимката Златка дори е написала "Сестри" и е сложила две сърца, за да демонстрира още по-ясно доброто си отношение към щерката на Благо.

Момиченцето е едва на 11 години, но плеймейтката няма нищо против да се подмлади покрай нея. Явно и връзката им е прекрасна, за което се говори, че Златка усилено старае.

View post on Instagram
 

Два дни по-късно Райкова демонстрира за пореден път и любовта си към Благо, като отбеляза най-важния им празник като двойка, а именно третата годишнина от началото на връзката им.

"Честит ни празник, маци. Радвам се, че си моя любим, най-добрият приятел и най-грижовния баща. Знаеш, че винаги съм до теб и в добро и лошо! Още много по 3 години ще имаме", са думите, с които Златка отново се обясни в любов на футболиста.

View post on Instagram
 

Четете още: Алекс Петканова вбеси феновете, вижте с кого се сравни