Ким Кардашиян някога е била бунтарка и момиче, което е впечатлявало с красота и без да се съблича, без да цупи устни и без да акцентира върху дупето си за милиони. Ако самата тя не беше споделила тази снимка от далечното минало в собствения си Инстаграм, вероятно нямаше да я познаем. Вижте как е изглеждала г-жа Уест на 13 - много преди славата, филърите и манията по голотата.

Била е красива и тогава, нали? Даже може би повече от днес.

View post on Instagram
 

"90-те. Аз и пейджърът ми си седим в колата на нашите и се преструвам, че съм шофьор. Бях на 13. А може би наистина съм се промъкнала тайно и съм направила едно кръгче", пише Ким до снимката.

Разбира се, последваха много харесвания и коментари от последователите ѝ, които се възхищават на тогавашния ѝ външен вид. Дори се появи въпросът защо Кардашиян изобщо е лягала под ножа, при положение, че е имала красиво и пропорционално лице, което не е имало нужда от пластични корекции. А ето какво сподели бившият ѝ съпруг Ник Kенън преди време:

"Ким винаги е имала страхотно тяло, а преди много често я чувах да повтаря, че не харесва носа си, аз ѝ казвах, че е много красива. Но тя е израснала в Бевърли Хилс. Там всички деца си правят пластични операции, дори преди лицето им да се е развило напълно."

А вие какво мислите за бунтарската визия на Ким и по-хубава ли е била тя тогава според вас?

Четете още: Дакота Джонсън чака бебе?