Автор
Woman.bg

Вижте кои две дами от Спайс Гърлс са имали връзка

Феновете на момичешката банда Спайс Гърлс трябва да се подготвят, защото ще научат нещо, което ще ги промени завинаги. Тази сутрин изданието "Дейли Мейл" публикува новината, че две от момичетата са имали сексуална афера. Информацията е споделена направо от извора - самата Мелани Би съобщи в интервю, че е била физически интимна с Джери Халиуел.

Това се е случило в апогея на славата на Спайс Гърлс през 90-те. Певицата не разкрива дали сексът е бил следствие от употребата на алкохол, или наркотици, но признава, че двете с Джери винаги са имали влечение една към друга.

View post on Instagram
 

"Джери ще ме намрази за това, че ще го кажа, защото тя сега живее щастливо в провинциална къща с мъжа си, но това е факт. Случи се. Не беше голяма работа, просто го направихме и се смеехме през цялото време. Тя ще ме убие за това, че го казах", споделя Мелани Би.

Тъмнокожата чаровница никога не е криела факта, че изпитва сексуално привличане и към мъже, и към жени. Тя говори открито и за слабостта си към наркотиците и алкохола. До момента обаче светът не знаеше, че и Джери Халиуел, която в момента е омъжена за мениджъра на Формула 1 Крисчън Хорнър, също има наклонности към своя пол.

Друга дама от групата, Мелани Си, коментира изказването на Мелани Би, като заяви, че за нея това е абсолютна новина. Очевидно двете палавници са успели да прикрият добре романса си, дори от останалите момичета в бандата. Засега Джери Халиуел не е говорила за случая, но през годините е намеквала, че двете с Мел Би винаги са били повече от просто приятелки.

Четете още: Ирена Милянкова напусна голямата си любов