Автор
Woman.bg

Вижте коя сексапилна дама стана талисман на художествената гимнастика

Тя е млада. Тя е секси. И е новият талисман на българските гимнастички. Нейното име е Радина Филипова. Брюнетката е бивша състезателка по художествена гимнастика. Заради контузия обаче приключва своята състезателка дейност по-рано. Филипа е родена на 6 май през 1997 година и е една от най-красивите ни гимнастички. За националния отбор Радина играе през 2014-а в Измир на Световното първенство, като тогава записа 7-о място. Сега, в ролята си на талисман, чаровницата ще участва в заснемането на 8-минутен филм, който ще бъде излъчен на откриването на Световното първенство по художествена гимнастика в София.

"Много съм развълнувана от новата ми роля. Полетях, когато ми се обади г-жа Илиана Раева. Разбирам важността да бъда обединителният образ на великите шампионки на България. Но най-много се надявам да донеса късмет на нашите момичета", сподели Радина. Красавицата вече е заснела няколко фотосесии, като снимките й са използвани за постери и рекламни материали за последните световни купи, които се проведоха в София.

От 10 до 16 септември в зала ,,Арена Армеец‘‘ започва Световното първенство по художествена гимнастика, на което страната ни ще бъде домакин. Подготовката за него вече е започнала и организаторите обещават много изненади за зрителите.

Друга изненада са и ,,Deep zone project‘‘, които създадоха "Химн на “Златните момичета”, който е химн на Световното първенство по художествена гимнастика.

За световните шампионки ще бъде издадена специална книга и ще бъде направен филм.

Посланик на шампионата ще бъде трикратната световна шампионка Мария Петрова.