Вижте красавеца, в когото бившият министър на туризма Николина Ангелкова е лудо влюбена

Докато беше външен министър на туризма, Николина Ангелкова държеше личния си живот далеч от светлините на прожекторите. Сега обаче младата дама, която наскоро се подложи на ринопластика, реши да допусне любопитните погледи по-близо до себе си.

Тя публикува на профилите си в Инстаграм и Фейсбук снимка, на която е гушнала невероятен красавец. Става дума за прелестния домашен любимец на Ангелкова - Молти. Пухкавият чаровник е от породата самоед и определено си личи, че обича да позира пред фотообектива в компанията на обичната си стопанка.

View post on Instagram
 

Почитатели и приятели на Николина също не остнаха безразлични към милия фотос и изпратиха възторжени коментари по адрес на снимката. „Прекрасна и лъчезарна“, „Сладури“, „Ами добре изглеждате, даже много добре, браво“ и „Най-готината министърка“ са само част от суперлативите, с които е обсипана Ангелкова.

Припомняме, че на 30 ноември бившата министърка навърши 41 години, а по повод личния си празник сподели смайващ кадър, на който е с красива червена рокля и стилна прическа, прибрана на кок.

View post on Instagram
 


Четете още: Уау! Ангелкова в секси фотосесия а ла Моника Белучи

През декември раздаваме страхотни награди, за да спечелите, кликнете тук >>