Автор
Woman.bg

Вижте красавицата, за която Джони Деп ще се ожени

Внимание: Задава се звездна сватба на хоризонта! Източници на британския таблоид „Daily Mail” научиха, че Джони Деп е твърдо решен да се ожени за млада и красива рускиня, с която има тайна връзка от известно време. Името ѝ е Полина Глен и е завладяла сърцето на 55-годишния Джони Деп на парти в Лос Анджелис миналата година.

Преди няколко месеца папараци изловиха актьора в обятията на мистериозна дама в Белград, за която се твърди, че е Полина. Двамата са засечени заедно и през май 2018 г. в Москва.

Младата красавица е танцьорка и хореограф и е родом от Санкт Петербург. Смята се, че в момента живее с Джони в имението му, намиращо се на „Сънсет булевард“. Близък приятел на Деп потвърждава информацията за връзката им и споделя, че Полина веднага е хванала окото на актьора и той сам решил да ѝ се представи.

Според източника красавицата постепенно се влюбила, не се интересува от огромните му финансови възможности и дори не е знаела кой е той, преди да се запознаят.



Това е първата дама, за която се говори, че е спечелила сърцето на Джони Деп след тежката му раздяла с Амбър Хърд. Полина се мести в САЩ преди две години, за да преследва кариера на танцьорка, а в момента е много добре приета от приятелите на Деп. Двамата имат намерение да държат връзката си в тайна, но въпреки това вече говорят за сватба. Актьорът дори желае да пътува до Русия, за да се срещне с родителите на новата си изгора.

„За Джони не беше никак трудно да се влюби в Полина, защото тя не иска нищо от него, не иска парите му. И все пак, тя е млада, а той е на 55. Да не забравяме, че тя има и страхотно тяло. Полина не е златотърсачка и мисля, че Джони я обожава и заради това“, споделя още източникът.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


И въпреки че красивата рускиня е само няколко години по-голяма от дъщерята на Деп, Лили Роуз, двамата са изключително щастливи. Тя е амбициозна и целеустремена и създава собствена школа по танци през 2015 г. За годините си е стигнала далеч в кариерата си, заради което е спечелила уважението на колегите си.

А вие какво ще кажете за тази нова звездна двойка?

Четете още: Кулагин захапа Дара