Автор
Woman.bg

Вижте красивата жена на Андрей от Игри на волята (снимки)

В поредния женски елиминационен двубой Милена и Кремена от Бойците премериха сили в дълга и изтощителна битка за оцеляване. На Арената те изпитаха уменията си по стрелба, каране на ски върху пясък и запазване на баланс. По-добра в битката бе крехката Милена, която с голяма преднина отстрани Кремена от най-екстремното състезание.

„Опитах и дадох всичко от себе си наистина до последно, но ми беше трудно при баланса. Милена беше по-добра, признавам го. Искам този сезон да победи жена и вярвам, че това ще е Елизабет“, сподели Кремена в последните си минути в „Игри на волята: България“.

View post on Instagram
 

В битката за предимство един срещу друг се изправиха Андрей за Милена и Елизабет за Кремена. В играта за памет Андрей успя да издържи едва до втория рунд и Елизабет донесе предимство за съотборничката си за втора поредна седмица.Vbox7 разкри и любопитни подробности за двете най-важни жени за Андрей. Жена му Ксения се занимава с digital услуги - създава съдържание за брандове и бизнес страници, поддръжка на Instagram страници, както и с... шпагати.

Тя има и TikTok профил, който обаче развива от скоро и цялото съдържание там е посветено на "Игри на волята":Самата Ксения демонстрира страхотен минималистичен стил, а ако я последвате в Instagram, ще можете да видите София под ъгъл, който, гарантираме ви, не сте виждали никога. Като съпруга на олимпийски състезател, и Ксения е доста спортна натура. Тя се занимава със стречинг и мобилност. Ксения освен това е и майка. С Андрей са горди родители на 4-годишната Алиса и трябва да признаем, че хлапето е супер чаровно:

View post on Instagram
 

Четете още: Илиян с изповед за тормоза: Ще кажа, че ме биеш, ще ти съсипя бизнеса, ще те намушкам