Рапърът Криско убедително влезе в ролята на татко. Любимецът на тийнейджърките гордо бута количката с малкия бебок. „Две седмици бащинство от днес“, написа в профила си в Инстаграм изпълнителят. Кристиан Талев публикува снимка с бебешката количка, а кадърът събра над 42000 лайка.

View post on Instagram
 

„Ама ти си най-сладкият баща бе, Кристиане, с тая сладка усмивка, просто нямам думи, поздрави и целувки.“ „Това е щастието. Пожелавам ти да го утроиш.... по-хубаво е – от опит ти го казвам! Бъдете здрави и щастливи заедно!“, „Ех, Криско, прилича ти, брато. Да ти е живо и здраво и да ви радва. И да се гордеете с нея или него.“ „Доживях да видя Криско като баща,“ коментират феновете му под снимката.

View post on Instagram
 

Най-вероятно Криско ще преустанови временно професионалните си ангажименти, за да отдели повече време на първородната си рожба. Припомняме ви, че на 21 септември танцьорката Цветелина Петрова стана майка и дари изпълнителя на „Да или не“ с наследник. Щастливите родители съобщиха благата вест в социалните мрежи. "Бати стана тати", съобщи радостната новина в профила си във Фейсбук рапърът. Той все още пази в тайна пола и името на детето си.