Вижте любовното послание на Златка за рождения ден на Благо

Благой Георгиев чукна 39 години днес и получи трогателно любовно послание от половинката си Златка Райкова. Бившият футболист, който сега учи деца как да ритат топката, едва ли ще вдигне шумен купон за празника си, въпреки че следващия ЧРД-40-ия, не се празнува според поверието. Семейството на Джизъса спазва мерките срещу коронавируса, които забраняват шумните купони.

„Честит рожден ден, маци. Ей така да не повярваш трети рожден ден сме заедно! На пук на целия свят. Най-вече искам да си здрав, защото знаем, че няма какво друго да ни бутне. Ти и малкия сте ми всичко на този свят. ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУСЛОВНО“, написа в инстаграм Златка, която дари Георгиев със син.

В разговор с фенове Райкова призна, че мъжът й е не само неин любим, но и най-добър приятел, при това известен. Красавицата получи куп комплименти за външния си вид, но и упрек, че ходи с много грим, затова пусна снимка от басейн натурална.

Тя обаче даде да се разбере, че не смята да се ваксинира срещу ковид, въпреки призивите на властите това да сторят колкото се може повече европейци.





View post on Instagram