Вижте мъничката Емилия на 6! Уникална изненада за рождения ѝ ден (видео)

Емилия е сред певиците, които обичат да обръщат поглед към миналото с усмивка и нотка носталгия. Вчера звездната дама посрещна 39-ия си рожден ден и по този случай направи щедър подарък за феновете, като сподели много специално видео в социалните мрежи.

В публикацията Емилия не пропусна да напише и трогателно послание, отправено към почитателите и най-вече към майка ѝ, на която дължи най-ценния дар - живота си. Видеото пък може искрено да ви усмихне, тъй като на него се вижда как певицата изпълнява песента "Лиляно моме". Записът обаче е от детските ѝ години, когато е само на 6. То е съчетано и със скорошно нейно изпълнение на фолклорната песен. А ето и думите, с които фолкдивата отбеляза рождения си ден:

View post on Instagram
 

"Днес ставам на 39 години.Колко хубаво и не толковаПонякога ми се иска да съм онова малкото момиченце от видеото с обелените колене неподозиращо и незнаещо накъде ще го отведе живота,но уви......Да,по-мъдра съм,и видимо пораснала и не толкова.Все още продължавам да правя наивни детски грешки,но повече от всякога съм осъзната и устремена към това,което искам.До мен са родителите ми,сестра ми,двете ми прекрасни и добри деца,които ми дават сила да продължавам в трудния,но прекрасен живот подарен ни от Бог.Имам една прекрасна любов която е ключът към моето щастие,ключът към красотата,която човек излъчва когато обича и когато е обичан.Имам малко приятели,но истински.До мен е и моят екип,който много обичам-Аз Имам СемействоИмам и една нестихваща любов,която ме води от 6 годишна възраст.Любов,която ме изгради,шлифова и ми разкри един различен свят.Tова е МУЗИКАТА.Музиката ме свърза и с вас-хората/почитателите.Тя ми подари толкова незабравими моменти
Огромно благодаря на всеки един,който се е докоснал до мен като певица и човек и ми е дал обич и уважение.Но стига толкова за мен и за вас.....Днес искам да честитя празника на моята майка.Тя е главния виновник музиката да стане моята професия и любов.Днес искам да и кажа колко много я ценя и уважавам.Да и кажа Благодаря за всичките грижи и любов,които ми е дала.Да и кажа Извинявай за сълзите и за притесненията,безсънните нощи и страданията,които без да осъзнаваме като малки причиняваме.
Мила мамо,Обичам те и благодаря на Господ,че си с мен с нас и че на този ден си ме родила.Честит празник!!!Обичам те!!!"

А сега се насладете на прекрасното видео, което определено ще докосне душата ви:

View post on Instagram