Вижте новия на Джулиана Гани!

02 декември 2021 | 10:40
31188
6
Instagram
6

Само няколко седмици след раздялата си с фитнес инструктора Илиян Найденов, Джулиана Гани си намери нов … треньор.По всичко личи, че личните проблеми не спират блондинката и тя е във вихъра си. От нейни сторита в Instagram става ясно, че тя вече тренира при Антон Стефанов, който освен за упражнения, ѝ дава съвети и за нейния хранителен режим.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@anton.stefanov.new)


На критиките от нейни последователи, че не спира да качва различни постове и да пътува, въпреки че детето ѝ не е с нея, Гани отговори, че това е работата ѝ и не може да спре да я върши.

 

 

Много от почитателите на блондинката се чудят къде всъщност се намира тя в момента. Преди дни Джулката качи снимка от самолет, а сторитата, които качва след това са ту от България, ту от неизвестна екзотична дестинация. Едно е сигурно, компания отново ѝ прави мъж. 

От друга страна малкият Давид продължава да е с баща си, който не спира да го забавлява и да го води по различни атракциони.

Още по темата

Коментари

6 Анатоли лайнара и Боболино
  02 декември 2021 | 18:09 отговор
 

Бих я опънал, но Джесика не дава, затова ще я ииииии...еее Боболино

 
5
  02 декември 2021 | 14:07 отговор
 

Кога ще спрем да се възмущаваме толкова, че едно дете е ПРИ БАЩА СИ. В крайна сметка не е зарязано, не е изоставено.. Колкото е нейна отговорност, толкова е й негова. Колкото е нейно правото да е с него, почти толкова е и неговото. Стига все сме обричали майките да гледат сами децата след раздялата и едва ли не детето да им е новата половинка, която да ги обрича на самота, защото е ясно, че ако детето е непрекъснато само с теб и ти се нагърбиш сама с цялата отговорност по отглеждането му, най-вероятно сама и ще си останеш. Междувременно таткото си живее втора младост, безгрижен ергенлък и все едно никога нищо не е било. Докато не реши да си създаде ново семейство, пък майката да си седи с детето. Хайде стига с тези глупости. Ако му го беше взела, щеше да е лоша, че не му дава да си вижда детето. Като му го остави - пак лоша. Жените във всички общества са вечно все наказани и все виновни. И не я защитавам - преди да я видя в ББ ми беше общо взето безлична и безразлична, преди да й видя войнствената простотия и да чуя в записите колко е заблудена, горката и с какви илюзии живее за това каква желана жена била, но стига сме се нагърбвали все жените с всичко.

 
 
02 декември 2021 | 14:27

Права си, но всяка майка иска детето при себе си. Красивите жени, винаги могат да си намерят мъж, макар че повечето искат само секс. Вероятно много мъже и предлагат и затова е решила, че е много желана.

4 Гъзо
  02 декември 2021 | 12:09 отговор
 

За проститутките няма спирка ,те са навсякъде ,пробивни и нахални мърсят обществото ,,Разнасят болести зарази, Тези жени не са в полза на обществото защото са готованки и използвачки ,

 
3
  02 декември 2021 | 11:57 отговор
 

А тя какво всъщност работи? Пътувания в чужбина? А да, то сега така е модерно да му викат. Проституция не е актуално в "хайлайфа"...

 
2 Tato
  02 декември 2021 | 11:03 отговор
 

навремето ти нямаше да си отваряш устата защото щеше да си в Белене

 
1 Иван
  02 декември 2021 | 11:00 отговор
 

по времето на Тато тази щеше да е шивачка някъде, но сега нали е демокрация... !

 

Добави Коментар

Най-четени