Вижте порасналата дъщеря на Цеци Красимирова - двете са като сестри!

Цеци Красимирова и дъщеря ѝ Джудит са буквално като сестри!

Това си личи ясно от фотосесиите, които моделката споделя в социалните медии. Двете дами гостуваха на Петя Дикова в предаването "Тази събота и неделя“, където признаха, че Джудит се дразнела на подобен тип коментари, докато майка ѝ ги възприемала като комплимент.

Майка и дъщеря споделиха още, че въпреки че на външен вид си приличат доста, двете са коренно различни по характер.

"Колкото повече остарявам, толкова повече се вдетинявам“, сподели Красимирова. От своя страна Джудит е много отговорна и от тях двете тя е човекът, който се държи повече като възрастен.

Младото момиче дори разкри, че понякога се кара на известната си майка заради нейни прибързани или необмислени постъпки. Брюнетката даде пример с това как Цеци излязла с домашните си чехли на двора, за да спасява коте, изпаднало в беда.

Котките са голямата страст на Цеци Красимирова. Тя отглежда цели пет в дома си, а мечтата ѝ е да създаде приют за котки.

През 2019 г. Цеци Красимирова сключи брак с милионера Майкъл Струмейтис, а наскоро плъзнаха слухове, че двамата са се разделили, тъй като не се снимаха заедно в новогодишната нощ. Моделката обаче опроверга тези твърдения. Оказва се, че в последните дни на годината Цеци се е заразила с ковид и на 31 декември все още е била под карантина.