Койна Русева е майка на три деца - Калина, Константин и Калоян от съпруга си Румен Станчев.

Двамата се запознали в Пазарджишкия театър, където икономистът дошъл като обикновен зрител. Възрастовата разлика била цели 14 години в полза на ухажора, но това не попречило на страстната им връзка. Влюбените се оженили чак когато дъщеря им била на път. Пет дни след подписа им в гражданското се родила дъщеря им Калина. След няколко години Русева забременяла с второто си дете Константин. Тогава пък на дневен ред дошла църковната венчавка. Облечената в бяло булка била вече в третия месец, но не спряла да танцува, нито да яде и пие на воля. Третото си дете - Калоян актрисата заченала по календар - според изчисленията на личния си гинеколог. Забременяла почти от раз, пак така лесно и родила.

Койна признава, че през нито една от трите си бременности не е отказвала цигарите, тъй като те я успокоявали.

Наскоро актрисата реши да покаже порасналите си деца като публикува техни снимки в профила си в Instagram. "Маншон, Полуобувка и Мъхеста Брада" - гласеше статуса на Русева.

Ето ги и тях:

В момента актрисата се радва на лятната си почивка и не спира да качва снимки, на които демонстрира перфектната си форма с или без бански:

View post on Instagram