Риана е една от най-големите сензации на последното десетилетие и цял свят се възхищава както на красотата, така на таланта и силния характер. И въпреки че днес е звезда от космическа величина, тя съвсем не забравя откъде е тръгнала и кои са приятелите, които са били до нея, преди да се превърне в това, което е днес. Една от най-близките приятелки на Рири от детството е Сонита Александър, която през уикенда мина под венчилото и това бе достатъчно важен повод звездата да отлети за родния си Барбадос и да влезе в ролята на шаферка.

30-годишната екзотична красавица бе облечена във величествена синя рокля. Косата бе прибрана прилежно на опашка, а единственото бижу, което допълваше визията, бяха чифт блестящи обици.

View post on Instagram
 


Риана не скри вълнението си от женитбата на най-добрата си приятелка и на всички снимки тя не спира да се усмихва. Разбира се, певицата отбеляза голямото събитие и с няколко селфита в профила си в Инстаграм с булката и с останалите шаферки.

View post on Instagram
 


Още на следващия ден Риана бе забелязана на летището в Барбадос, защото трябва да се готви за следващото голямо събитие, а именно наградите MTV VMА, за които е номинирана в няколко категории.

Четете още: Как изглежда един пенсиониран супермодел: Алесандра на червения килим