Ясно е, че коронавирусът не може да уплаши фолкдивата Галена, след като тя използва всеки удобен за нея момент да отпраши надалеч от България.

Изпълнителката, която и без друго вече е изкарала вируса, е на пътешественическа вълна и в момента се наслаждава на пролетните цветове на Нидерландия.

Оттам именно гласовитата брюнетка сподели мил пост преди ден, с който поздрави феновете си за Цветница. "Цветно и щастливо да ви е на Цветница! Светъл празник на всички!", написа тя навръх празника към снимка, на която е със своята половинка - бизнесмена Галин Анастасов.

View post on Instagram
 


На фотоса звездата е поела в ръка чаша шампанско, щастливо разположена до своя любим. Двамата са седнали на открита тераса, озеленена с палми, наслаждавайки се един на друг и на слънчевата пролет навън.

View post on Instagram
 


Влюбените позират на фона на емблематичните за Нидерландия цветни полета от лавандула и лалета.

Припомняме, че в началото на април певицата стана обект на укори и неприятни коментари от страна на почитатели, които я обвиниха, че постоянно се подлагала на пластични операции. Повод за неготивните им изказвания стана снимка, на която тя показва снежнобелите си зъби. Според слуховете Галена е тунинговала за пореден път и лицето си. Тя е един от най-редовните клиенти на пластичната хирургия, твърдят последователи.

View post on Instagram
 

Четете още: Фантазия! Диляна Попова смая феновете с ексцентрични плитки (снимка)