Автор
Люблена Папазова

Вижте секси тъщата на Димитър Рачков

С мило съобщение изненада последователите си в инстаграм новата приятелка на Димитър Рачков Анита Димитрова. Тя честити рождения ден на майка си и публикува нейна снимка, на която дамата изглежда като по-голяма сестра на гаджето на комика. "Честит рожден ден, мамо. Благодаря ти за всичко и най-вече за това, че когато греша ми прощаваш и винаги си до мен. пожелавам ти олкова много здраве, че да има да раздаваш и толкова много любов, че винаги да ни обичаш и подкрепяш, както досега. Обичам те", написа силиконката към майка си.

Димитрова, която може да се похвали с участие в конкурса Мис Плеймейт преди няколко години, винаги е демонстрирала перфектно тяло , което явно е наследила от родителката си. 21-годишната Анита твърди, че не с притеснява от разликата във възрастта с новия си любим, който е на 47 години и е почти връстник на тъща си. Рачков отдавна е добре приет в семейството на красавицата и родителите й нямат нищо против тя да живее при актьора и да пътува с него по турнетата.

Рачков и Димитрова ревниво крият личния си живот, но очевидно се радват на хармонична връзка вече година. Те са заедно още от февруари, но едва на 19 юли, на рождения ден на стилистката Кремена Халваджиян, Рачков се престраши да я представи като жената до себе си.

Четете още: Най-сетне! Мария Игнатова се показа с гаджето