Вижте шокиращите последни думи на Николай Щерев за Ковид-19

Преди няколко дни се сбогувахме с шампиона по борба Николай Щерев, а обръщението на бившата му любима Катрин Тасева просълзи цяла България. Оказа се, че спортистът не е бил пасивен в социалните мрежи по отношение на болестта, която отне живота му, а именно новия коронавирус.

Преди два месеца той публикува в Инстаграм думи, които днес ни карат да настръхваме:

„НЯМА И НИКОЙ не е умрял от Коронавирус! Има починали от БУКЕТ хронични болести, които са ги имали. НИКОЙ И НИКЪДЕ не прави аутопсия да видят хората им от какво умират! Никъде! Пишат коронавирус и това е!“.

Уви, самият Николай Щерев бе покосен от Ковид-19 и така и не можа да издържи битката. Отиде си на 15-и юли след дълго време, прекарано на апаратно дишане. Смъртта на този здрав и млад човек предизвика редица въпроси и най-вече изречението "Още ли не вярвате, че има коронавирус?". От друга страна някои от обкръжението на бореца изразяват съмнения, че причината за кончината му е само коронавируса и дори апелираха спекулациите около тази тема да приключат.

Но където и да е истината, едно нещо е необратимо - загубата на един изключителен спортист, който си отиде само на 33 г.

Четете още: Боливудската красавица Айшвария Рай е с коронавирус