Вижте сина на Валери Божинов - истинско копие на татко си!

Синът на Валери Божинов и фолкдивата Алисия вече е пораснало момче. И освен че носи името на известния си баща и е тръгнал по неговите стъпки във футбола, е и негово абсолютно копие!

Валери Божинов - младши е само на 13 г, но е на сто процента мотивиран да стане голям футболист и дори да надмине Божинов старши. В момента младото момче тренира в школата на Славия, където играе на позицията на баща си - централен нападател. И въпреки че всички знаят кой е татко му, той се представя като скромно момче, което се бори за успех. Валери младши е категоричен, че никой не проявява по-специално отношение към него заради татко му и фактът че е син на голям спортист не означава, че той е най-добрият в отбора. Тийнейджърът обаче е готов да се доказва и една от мечтите му е да стане дори по-добър от баща си.

Оказа се, че господата Божинови не само се приличат визуално, но и споделят един и същи вкус към музиката - и двамата са почитатели на сръбските хитове. Вчера Валери старши публикува стори в Инстаграм, в което двамата се возят в колата и слушат сръбска музика. От кадрите можете да забележите, че синът на Божинов е наследил изцяло чара на баща си.

Четете още: Дара наду силиконов бюст? (снимки)