Автор
Woman.bg

Вижте за кого ще се омъжи дъщерята на Цеци Красимирова

Дъщерята на Цеци Красимирова - Джудит, се готви да мине под венчилото, пишат родни медии. 20-годишната девойка излиза с избранника си от едва половин година, но въпреки това вече се хвали с годежен пръстен с диамант, разкриват от blitz.bg.

Той е не какъв да е, а с огромен черен диамант, както си личи от кадрите на момичето в Инстаграм. Този вид скъпоценен камък е един от най-скъпите, пък допълват експерти.

View post on Instagram
 

Половинката на Джудит е испанец и не е популярен в публичното пространство, поясняват запознати. Тя от своя страна е видимо лудо влюбена в половинката си и без притеснение демонстрира чувствата си в социалните мрежи по всевъзможни начини.

"Всеки ден съм все по-влюбена", пише тя на испански, навярно за да може и любимият ѝ да я разбере. Бъдещата булка се обръща към своя годеник с определения от типа на "любовта на живота ми".

По-наблюдателни забелязаха, че към настоящия момент влюбените вече носят на безименните си пръсти специално изработени черни халки. Истината е, че те обаче не са брачни, а са символ на отдадеността им един към друг, който те гордо носят още от началото на връзката си. Истинските брачни пръстени ще сложат най-вероятно след няколко месеца, когато ще бъде официалната им сватба.

View post on Instagram