Владо Карамазов с мъжко обяснение: защо не е водещ на новия сезон на "Сървайвър"

08 февруари 2023 | 09:34
4970
2
Инстаграм
2

Новината, че Владо Карамазов няма да е вече водещ на "Сървайвър" дойде като гръм от ясно небе на всички зрители, които го асоциират с това предаване. Оказа се, че и за самият него отстраняването е било голяма изненада.

На негово място ще се изявява Ваня Джаферович, но към момента футболистът е подложен на голям хейт и масово неодобрение.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@v.karamazov)

"Пиша това писмо, защото може би очаквате нещо да кажа. То е най-вече за феновете на Сървайвър. Всъщност - сигурен съм, че очаквате, защото през последните няколко дни ежедневието ми е подчинено на новината, че няма да бъда водещ.

Името ми е споменавано хиляди пъти дневно, а аз получих стотици лични съобщение с въпроса защо не съм водещ. Това ми показа, че съм се превърнал в нещо важно за това риалити и че съм си свършил работата по възможно най-добрия начин. И получих голяма доза любов от вас, феновете. Но всичко си има своя край.

Наистина не знам какви са мотивите на телевизията за това тяхно решение, но съм сигурен, че са достатъчно основателни. С телевизията нямам договор, който да ми осигурява да бъда вечен водещ на Сървайвър.

Около мен в момента се случват наистина хубави неща, такива, които са може би адекватни за периода на живота ми, в който съм. Сървайвър за мен ще си остане една от много големите случки в моя живот, една от големите ми сбъднати мечти.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@v.karamazov)

Всичко, което съм преживял около това риалити шоу, са големите спомени и тях никой не може да ги вземе. Сървайвър е оригиналът на всички подобни предавания и той ще си остане най-истинското и качествено риалити. Всеки път, когато мога ще го гледам, този път като зрител и се надявам да се получи интересно състезание, в което да видим стойностни личности. А колкото до Ваня Джаферович, силно го прегръщам и му пожелавам Bon Voyage в това приключение", написа Владо Карамазов в официалния си профил във Фейсбук.

Любопитен е фактът, че десетки зрители поздравяват Владо и дори пишат, че предаването вече не е това, което беше, и за него е по-добре, че няма да бъде част от формата. Някои му пожелават успех, други го съветват да заложи на фотографията, а трети мъдро отсичат, че след всяка затворена врата се отваря нова.

Всъщност бившият вече водещ на "Сървайвър" и без това има доста натоварена програма. Има участия в представления, постоянно участва в изложби...


Още по темата

Коментари

2 F
  09 февруари 2023 | 14:59 отговор
 

 
1
  09 февруари 2023 | 08:49 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени