Автор
Весела Георгиева

Вокалистката на Слави с тайна сватба. Омъжи се за депутат (снимки на булката)

Вокалистката на Слави Трифонов Лилия Стефанова каза „Да“ на депутата от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов. Младоженците изненадващо споделиха новината в своите профили в Инстаграм. Те публикуваха и снимки от церемонията, като не разкриха подробности за щастливото събитие в живота им.

Досега никой не знаеше за връзката между двамата, която се увенча с клетва за вечна вярност в началото на 2022 година.

View post on Instagram
 

Двамата са си разменили класически халки и са сключили и църковен брак. Не е ясно дали Слави Трифонов е бил сред гостите на тайната сватба.

View post on Instagram
 

Лили е родена на 22 март 1990 година в Благоевград. Отгледана е в духа на религията и обичаите, тъй като баща ѝ е свещеник, а майка ѝ – секретар на църковно настоятелство, пише Нotnews.bg.

View post on Instagram
 

Именно те са хората, които я насочват към музиката още в ранна възраст и я записват да пее в детски хор. Средното си образование Лили получава в училище с музикална паралелка в родния си град с профил народно пеене. След това завършва Музикална академия „Музикални хоризонти“ в Гърция. Завършила е „Поп и джаз пеене“ в Националната музикална академия.

Лили е вокалистка в „Шоуто на Слави“ от 2011 година. Екипът я забелязва по време на участието ѝ в „Гласът на България“.

Балабанов е журналист в 7/8 Тв. Член е на партията „Има такъв народ“ и е избиран за депутат в последните три Народни събрания. Той все по-често се изявява като говорител на групата на „Има такъв народ“ в парламента.