Автор
Woman.bg

Времето минава, а Дейвид Бекъм оплешивява (Снимки)

Освен с добрата си игра на футболния терен, Дейвид Бекъм нашумя и с многобройните си смели и екстравагантни прически през годините. Напоследък обаче бившият английски национал като че ли започна да губи все повече от шармантната си коса.

Дейвид Бекъм от времето на дръзките си прически

За последно той бе забелязан с драстично по-рехава такава, докато се наслаждаваше на слънчевите бани на басейн в Маями, Флорида, в четвъртък.


Ние обаче, не смятаме, че с това Бекъм е изгубил от чара си. Макар и пооредял на темето, 43-годишният спортист изглежда превъзходно на фона на пищния хотелски курорт.

Темата за оплешивяването на Дейвид Бекъм обаче вълнува таблоидите не от вчера. Още през 2011 г. “Дейли Мейл” публикува снимка, на която се виждаше място без коса на темето на Бекъм.


Година по-късно английската футболна звезда призна, че за нищо на света не би последвал примера на Уейн Рууни да си присади коса, въпреки че загубата ѝ ставаше все по-очевидна.

Тогава бившият капитан на националния отбор на Англия заяви, че не би прибегнал до козметични процедури, дори да е крайно наложително. Според него по-удачният вариант бил просто да се обръсне нула номер.

Позовавайки се на свой източник, неотдавна пък „Сън“ сподели, че макар и да отрича, Бекъм все пак може и да е променил мнението си и да си е присъдил тайно нова коса.

Повод за това твърдение е поредицата от снимки отпреди няколко месеца, на които Бекъм е отново с емблематичните си прически от славния му период, които иначе не би могъл да си позволи, ако няма достатъчно инструментариум за тях.

Миналата година пък той публикува на профила си в Инстаграм снимка с дълги кичури и шапка, което отново разбуни духовете сред таблоидите и ги накара да се запитат дали Бекъм не си е присадил коса.

View post on Instagram
 

Причините за загубата на коса могат да бъдат безкрайно много – генетика, физически или емоционален стрес, хормонални промени, прием на определени лекарства и др. Благодарение на съвременните достижения в козметичната хирургия и медицината тези, които имат възможност и желание да го направят, могат да се справят с проблема доста добре.


Така че не виждаме нищо лошо или странно във факта Дейвид Бекъм също да е прибегнал до този метод. Въпреки че последните кадри май доказват точно обратното.

Четете още: Виктория Бекъм: С Дейвид сме по-силни, когато сме заедно