Все пак има драма: Анита изневерила на Рачков с най-добрия му приятел?

28 март 2023 | 14:35
14092
6
снимки: Instagram
6

Колкото и да претендират, че са се разделили, запазвайки добрия тон и чувства помежду си, Димитър Рачков и Анита изглежда са имали сериозен скандал, след който любовта им приключила мигновено. 

От днес в медиите се завъртя слухът, че красивата блондинка определено не е била вярна на актьора. Нещо повече - тя му изневерявала системно не с кого да е, а с един от най-близките му приятели. От публикациите не става ясно кой е мъжът, но изглежда с Анита са имали прекалено много страстни мигове и Рачков, въпреки натоварения си график, е усетил, че се случва нещо нередно. Месеци наред актьорът не подозирал, че му слагат рога, но любимата му прекалила с честотата на изневерите и честите ѝ отсъствия го накарали да се усъмни в нея. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@anita.dimitrovaaa)

Накрая той я проследил, хванал я в крачка и прекратил връзката им, като я изгонил от дома си на мига, пише plovdiv24.

 

Преди да се стигне до изневяра, Анита и приятелят на Рачков се ухажвали дълго време, след което стигнали до срещи и секс. 

Факт е, че двамата признаха за края на връзката си, като изтъкнаха, че запазват приятелски отношения и че не е имало скандал. Но също така е факт, че и двамата са изтрили всички общи снимки от социалните си мрежи. 

Четете още: Милица от "Ергенът" трогна Сашо Кадиев с този подарък (видео)


Още по темата

Коментари

6 Лъки
  30 март 2023 | 23:40 отговор
 

Честити рога!Голям резил.По-прост сй и от Дългия.Чичко-паричко,шут.

 
5
  30 март 2023 | 22:47 отговор
 

 
4 БЕН ГЪЗАРА
  29 март 2023 | 08:27 отговор
 

ДуБРу УТРО СВАТЕ ТЯ РАБОТАТА Е ЯСНА ОТ САМОТО НАЧАЛО НЕ ВСИЧКО С ПАРИ СТАВА МИТЕ КУПИ СИ НЕКОЕ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ ЩЕ ТИ Е ВЕРЕН...

 
3
  28 март 2023 | 18:25 отговор
 

Тая е отвратителна, грозна незначителна жена, която не заслужава никакъв интерес...

 
2
  28 март 2023 | 17:50 отговор
 

Трябва да си супер тъп да си мислиш , една пикла на която интелекта и е колкото на крава ( може и кравите да са по интелигентни от това същество ) ще бъде с дядка като този. Така, че нищо ново под слънцето. Единият е почти педофил и другият е почти некрофил !!!

 
1 Чоко
  28 март 2023 | 16:13 отговор
 

ако е по-малък от Рачков съвсем нормално :D

 

Добави Коментар

Най-четени