Всичко започва в детството: жестоката истина за побоищата и скандалите в живота на Емили Тротинетката

20 септември 2022 | 15:33
24203
5
Снимки: Instagram
5

Емили Йорданова, нашумяла с прякора Емили Тротинетката заради неконтролируемото си бръмчене из магистралите със 120 километра в час, продължава да скандализира обществото. 

Емили, родена като момче, споделя, че е израснала в нездравословна и травмираща среда. Оказва се, че тя е имала тежко детство. По думите ѝ тя е била тормозена от родителите си. "Моите родители бяха много лоши, много гадни хора. Постоянно ми се караха и се държаха лошо с мен", жалва се блондинката пред "Уикенд". 


"Даваха ми по малко джобни пари, бяхме бедни, постоянно имаше скандали и обиди. И не ми позволяваха да ставам момиче, а аз още от малка исках да съм момиче, от 5-годишна искам да ставам жена! Още оттогава мечтата ми беше да съм Емили!

Като цяло бяха много лоши родители, които не ми позволяваха да бъда себе си. С майка ми винаги сме се били, когато стане въпрос за сексуалността ми, защото аз хем харесвам жени, хем самата искам да съм жена. И майка ми мразеше много това. Беше против да си сменя пола и много често сме се били!", добавя още Емили, чийто произход е ромски. 

От думите ѝ става ясно, че е била жертва на сериозно физическо насилие. "Като цяло и майка ми, и баща ми, те са починали, както се казва, лека им пръст, не че тяхната е лека, два кубика… И другото, което искам да кажа, е, че хич не е хубаво да живееш в семейство, в което те обиждат всеки ден и не ти позволяват да бъдеш себе си. С баща ми съм имала история, в която сме се били много, защото той хептен не ме приемаше – биеше ме, налагаше ме с юмруци. Но аз като побеснях един път, ще го споделя и с вас, хванах един нож и го наръгах в ръката. Това го направих за защита, защото ме биеше във врата и аз хванах един нож и го ръгнах", описва Емили грозната сцена. 


Родителите на Емили си отиват един след друг с разстояние от една година. "През 2017 г. баща ми почина от инсулт, а майка ми - от рак на белите дробове през 2018 г. Те много пушеха, баща ми много пиеше. Но бих казала, че изобщо не съжалявам, че са починали! Защото животът ми в София е много по-добър, защото тук всички ме приемат, каквато съм. Бях на 16 години, когато ги загубих, и се наложи 2 години да живея при моите вуйна и вуйчо, където ситуацията беше още по-зле. Там абсолютно не одобряваха лесбийки, транссексуални и постоянно ме обиждаха и се карахме. Скандали, побоища и там, обръщане на маси, чупене на чинии, идваше полиция, беше много страшно!"

Признава още, че самата тя би осиновила някой ден дете, но все още не се чувства готова за това. "Все още съм малка, но като порасна, бих го направила, нищо, че съм лесбийка и транссексуална. Децата в домовете не бива да са там, там ги тормозят постоянно, не ги третират добре. Тези деца трябва да ги дават на лесбийките, гейовете и транссексуалните." 


В момента Емили се готви да започне работа в супермаркет, където ще е всеки ден сред хора. "Ще съм на каса, където е най-интересно. Скоро ще ме видите в някой супермаркет!", разкрива тя в интервюто пред изданието.

Четете още: Емили заплаши: Пак ще хвърча с тротинетката на магистралата


Още по темата

Коментари

5 Хаха
  11 януари 2023 | 21:56 отговор
 

Този урод бил циганин

 
4 Gosho
  23 септември 2022 | 01:57 отговор
 

Tova i v market ne bih go pusnal. Traversite do nego - sushto

 
3 без коментар
  22 септември 2022 | 23:33 отговор
 

"Децата в домовете не бива да са там, там ги тормозят постоянно, не ги третират добре. Тези деца трябва да ги дават на лесбийките, гейовете и транссексуалните." Може някои да не са третирани добре в домове, но в никакъв случай при такива хора не трябва да отиват изоставени деца ,защото им се размива мозъка.Едно дете трябва да живее в нормална среда, обикновена, при хора, които са с нормална сексуална ориентация.Живеем във време, в което всичко е толкова изкривено и отвратително.Още повече ,че се даде гласност и изява на този човек толкова дълго по телевизията и в интернет, вместо да му се цапне по един шамар и да си знае мястото. Сегашното поколение затова няма да се научи на истинските ценности, които отдавна са изгубени, заради ей такива, които си навират най-нагло различната ориентация в очите на нормалните.Гнусни са. А този човек Емили трябва да отиде да се лекува и то незабавно .Да се гордееш с това, че си наръгал някой с нож уж от самозащита- еми, не е ок.

 
2 ПФУУУ
  21 септември 2022 | 21:42 отговор
 

Поредният пример, че тия извратеняци имат психически разстройства!

 
1 Чичо Петко
  21 септември 2022 | 06:39 отговор
 

Жал ми е за нас като нация...три месеца ни облъчвате с това недоразумение,което е абсолютно неадекватно,нарушава закона за движение по пътищата и вие всички медии му давате ефир като да е нещо героично.. гледам тия дечица дето се наснимали с това Емили.. точно това ли трябва да е пример за подрастващите. Наръгало било баща си и ние трябва да кажем браво ли? Родителите му на не са живи,за да знаем истината. А истината е някъде там.Спрете да правите подобни хора известни!

 
 
Така е
19 октомври 2022 | 23:38

Напълно съм съгласен с Вас.Традиционното Бг семейство е на път да изчезне от еврогейските директиви на ВОНЯЩА ЕВРОПА

Добави Коментар

Най-четени