Яна и Петко се отдадоха на семейна морска идилия с порасналите си деца

Не е тайна, че повечето от родните знаменитости предпочетоха да изключат страната ни от плановете си за лятна ваканция и да напуснат нейните предели. Сред тях са и Яна и Петко Димитрови, които заведоха двамата си сина Ян и Доминик на почивка извън България.

Шампионката по латино танци сподели с последователите си в социалните мрежи миг от техния престой в чужбина. Въпреки че не става ясно къде точно извън страната семейството разпуска, четиримата се наслаждават на ваканцията си на макс.

View post on Instagram
 

Това разбираме от снимка на профила на Яна, на която е с тримата мъже на живота ѝ. Кадърът разкрива как семейството се наслаждава тюркоазените води на естествен басейн, а също и колко много са пораснали наследниците на двойката, единия от които е на 7-годишна възраст, а другият ще навърши 5 години през октомври.

View post on Instagram
 


Горещата танцьорка и някогашна участничка в риалити предаването VIP Brother зарадва почитателите си и със самостоятелни кадри, на които позира пред фотографския обектив по бански костюми, разкриващи стегната ѝ фигура.

View post on Instagram
 

Фотосите подлудиха феновете, тъй като те красноречиво показват блестящата форма и завидни физически умения на Яна.

Всъщност красавицата споделя от няколко седмици насам в акаунта си постове, от които струи лятно настроение. Някои от кадрите показват как със съпруга ѝ плават с лодка, на други се припичат под слънчевите лъчи, а на трети се просто се наслаждават на климата с чаша студена напитка в ръка.

View post on Instagram
 

Четете още: Мира Добрева на 48 показа секси силует на плажа