Явор Бахаров и Рая се разделиха окончателно

23 юли 2021 | 14:55
8938
4
снимки: Instagram
4

Колкото силна и луда да беше любовта между Явор Бахаров и Рая Пеева през годините, двамата вече окончателно не са заедно. Близки до актьорите издали, че връзката им е приключила преди около две седмици, а от тогава Бахаров обикаля сам родното Черноморие с кучето си.

Преди дни се говореше, че Рая все още не се е отказала от отношенията им, но явно информацията е била невярна. Според слухове двамата са се разделяли и събирали няколко пъти, а сега са сложили окончателен край на любовта си. Дали заради изцепките на Явор, или по друга причина, не е известно. Имаше и твърдения, че той е посягал на Рая, но тя го обичала твърде много, за да прекрати връзката си с него.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Javor Baharov (@baharoff)

Не е изключено страстта на Бахаров към алкохола да е една от причините за раздялата им, след като Рая многократно се е опитвала да го вразуми. А дали в живота ѝ вече няма друг мъж? Времето ще покаже. 

Четете още: Разделени ли са наистина Диляна Попова и Блатечки?

Още по темата

Коментари

4 жоро
  08 септември 2021 | 08:31 отговор
 

Този е тежък алкохолик и наркоман. Защо не го лекуват. Брат му замазва поразиите. Така не му прави добро.

 
3 Тангра
  24 юли 2021 | 22:03 отговор
 

ТАЯ ЖАБА РАЯ С МЪСТИЙСКАТА ФИЗИОНОМИЯ И КРАВЕШКА УСМИВКА КАТО БАЩЪ СИ И НАРКОАКТЬОРА С ОТВРАТ8ТЕЛЕН ФЕЙС ДА ПЪТУВАТ ПО ПОЛЯНИТЕ НА СЕЛО И ДА СМЪРКАТ!

 
2
  23 юли 2021 | 19:34 отговор
 

То е чудно как го е изтърпяла до сега...

 
1
  23 юли 2021 | 17:08 отговор
 

Луда мома, с тоя да ходи

 

Добави Коментар

Най-четени