Явор Бахаров останал без работа, театрите се притесняват да го канят

06 декември 2021 | 13:02
1695
1
Фейсбук
1

Явор Бахаров е изгубил и последната си роля в театър "Българска армия", на чиято сцена до не много отдавна излизаше почти през вечер.

Бахаров бе една от звездите в представлението "Маркиз дьо Сад" от Дъг Райд на режисьора Иван Урумов. Той бе един от магнитите за публиката в ролята на абат дьо Кулмие, коментират запознати. Другото име, което продавало много билети за спектакъла, било това на Георги Кадурин в главната роля на маркиз дьо Сад. Проблемите на Бахаров станали причина представлението да спре да се играе малко след като бе качено на сцена.

В продължение на цяла година "Маркиз дьо Сад" беше замразен като проект, тъй като нито театърът, нито режисьорът имали желание да рискуват с компрометираното име на Явор, пише "Уикенд".
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Javor Baharov (@baharoff)

След като бе хванат да шофира пиян и дрогиран в Банско звездата започна да губи една по една ролите си в софийските театри и на практика остана без работа, а съответно – и без пари. Театър "Български армия" бе един от малкото, които го задържаха, макар че и там спектаклите с негово участие започнаха малко по малко да отпадат от програмата. В "Маркиз дьо Сад", вместо да свалят представлението, шефовете на Бахаров са решили просто да уволнят актьора.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Javor Baharov (@baharoff)

На негово място са взели най-младото попълнение в творческия състав на театъра – никому неизвестният Ясен Атанасов. Момчето не може да се похвали нито с фенове, нито с опит, нито с кой знае каква биография. Това било голям удар по самолюбието на предшественика му, който вярвал, че е изключителен актьор. Той действително е талантлив, но петното върху имиджа му се оказва по-голямо от таланта, пише "Уикенд".В момента Явор играе основно в театрите в провинцията и то в по-малките. Последната му премиера например беше в Ловеч.

Още по темата

Коментари

1 Johnny Bravo
  06 декември 2021 | 18:06 отговор
 

Ми да си ходи за риба тогава.Като му видиш устата ти е ясно колко е спрел.....

 

Добави Коментар

Най-четени