Автор
Весела Георгиева

Явор Бахаров пак попадна в ареста

Явор Бахаров е бил задържан в Четвърто полицейско управление в столицата, писа Hotnews.bg.

View post on Instagram
 

Скандалният актьор, който има проблеми с дрогата и пиенето, бил заловен от патрул заради пушене на марихуана. Звездата от "Съни бийч" в момента е в изпитателен срок - миналото лято той получи една година условно с четири години изпитателен срок, заради нарушението в Банско, когато бе хванат да шофира дрогиран и пил.

View post on Instagram
 

Тогава Окръжният съд в Благоевград помилва 35-годишия актьор и отмени присъдата от 1 година лишаване на свобода, постановена му от съдиите в Разлог на първа инстанция. Според решението на магистратите от Благоевград, което е окончателно и не подлежи на обжалване, ефективната присъда на Явор Бахаров се заменя с условна, като тя е за период от 4 години. При положение, че в следващите 48 месеца актьорът наруши закона, то той ще влезе в затвора.

Арестът на Бахаров се случва преди изтичането на тези 48 месеца, ака че би следвало той да излежи присъдата си подобно на Андре Токев, който вместо да обжалва наказанието, готви в затворническото общежитие в Казичене. Бахаров от години няма сериозни ангажименти в телевизията или в театъра.