За първи път показаха невероятното имение на Меган и Хари в Ел Ей (Снимки)

Ако се чудите къде са се усамотили принц Хари и съпругата му - Меган Маркъл, по време на социалната изолацията, ние ще ви кажем. Имение на стойност 18 млн. долара е мястото, в което за момента херцозите са свили семейното си гнездо.

Имотът, както по-рано ви загатнахме, се намира в богаташки квартал в Лос Анджелис, в който убежище са намерили редица холивудски звезди и знаменитости, сред които и Адел. Преди херцозите да прекрачат прага на новия си дом, той е принадлежал на американския актьор, писател, продуцент, комик и режисьор Тайлър Пери.

Дали двойката, отказала се от кралските си ангажименти и привилегии ще остане там за постоянно, засега все още не е ясно. Сигурното обаче е едно - вътре е същински кралски лукс.

Имението е построено през 2012 г. и се простира на близо 2300 кв.м. площ. А днес имаме възможност да надникнем в него благодарение на фотосите, които Пери споделяше в социалните мрежи, докато живееше там. В снимка на една от дневните впечатление прави високия таван, красивите завеси, кожения диван и множеството нощни лампи. Особен чар на помещението придава мраморната арка, свързваща хола с трапезарията.

View post on Instagram
 

Подовете са дървени и покрити с шарени килими. В дневната Пери разполага и с огромно пиано, на което Стиви Уондър свири през 2014 г. Още по-голяма шармантност и великолепие придават пищните големи полилеи, които присъстват както в хола, така и в трапезарията.

Професионална печка доставя кулинарна радост на Меган и Хари в кухнята. С такава могат да се похвалят и редица други знаменитости, сред които Рийз Уидърспун и Дженифър Лопес. На стената има табела, сложено вероятно от Тайлър, с надпис „Само вярвай“. Описанието към снимката пък продължава в същия дух: „Обградете се с неща, които ви напомнят да не се отказвате никога“. Особено очарование на кухнята влива и класическият мраморен плот, разположен в средата на помещението.

View post on Instagram
 

През 2014 г. Тайлър не пропуска да сподели и кадър от офиса си, чрез който благодари на семейството и приятелите си за прекрасния празник и подаръците, които е получил за рождения си ден. На фотоса ясно се виждат детайли от интериора - овално бюро от дъбово дърво със стъклен плот, кожен стол и традиционна камина.

View post on Instagram
 


Домът може да се похвали и с приказната си гледка към парка „Franklin Canyon“, на който Меган и Хари могат да се наслаждават от просторната си тераса.

View post on Instagram
 

Сред снимките на Тайлър забелязваме и прекрасна детска стая, в която Арчи ще прекарва част от времето си у дома. Преди това стаята е принадлежала на сина на Тайлър - Аман.

View post on Instagram
 

Внушителен е дизайнът и на банята на актьора, която е конструирана в римски стил. Кръгло джакузи, вградено в пода, обградено от четири мраморни цокъла е класически маниер - наследство от Древния Рим.

View post on Instagram
 

Хубаво място, където да прекараш остатъка от изолацията, нали?

Четете още: Нова книга за Меган с разобличаващи подробности за живота ѝ в Кенсингтън