Автор
Люблена Папазова

За първи път! Звезда спечели „Фермата”

За първи път двама известни българи се бориха на финала на „Фермата”. В сблъсък за зрителското одобрение, но и в трудни дуели се впуснаха спортистката Ваня Стамболова и музикантът Деян Каменов-Дидо от групата Д 2. Досега звездите като Елен Колева, Калин Терзийски, Иван Ласкин винаги са отпадали първи от шоуто по Би Ти Ви, но този път и двамата финалисти демонстрираха хладнокръвие, сериозна физическа подготовка и широка обща култура.

В край сметка с приза от 100 хиляди лева се поздрави Дидо, който показа по-добри познания по българска история от опонентката си и регистрира огромна зрителска подкрепа сравнение с дамата.

Преди да се изправят един срещу друг, 35-годишната спортистка от Варна спечели и двете фермерски битки - коване на мост и рязане на гредата на опонента срещу емигрантката Росица Йончева, като към точките си добави от зрителския вот. Дидо от Д2 взе само една игра срещу опонента си Роман Банев, но зрителският вот обърна резултата в полза на рокаджията. Очаквано предаването ще има нов сезон, който ще се излъчи през есента на следващата година.

Четете още: Червена принцеса и богати близначки се борят във "Фермата"