Заедно и в радост, в болка: Антоанет Пепе го закъса със здравето, Карамански е неотлъчно до нея

02 февруари 2023 | 13:23
12476
2
снимки: Instagram
2

Откакто обявиха връзката си официално в телевизионно интервю, инфлуенсърката Антоанет Пепе и Иво Карамански са неразделни и в социалните мрежи. Двамата са заедно от около година, но дълго време не говореха публично за отношенията си и дори никой не подозираше, че са двойка. 

Днес влюбените гълъбчета изглеждат повече от щастливи и споделят всеки момент заедно, включително и неприятните. През последните дни Пепе сподели, че го е закъсала със здравето, заради проблем, който много време е пренебрегвала в името на натовареното си всекидневие и вероятно заради грижите покрай трите си деца. 

Тя разкри, че има болки в тазобедрената става, заради които е започнала посещения при кинезитерапевт, като на първия преглед е била придружена от Карамански, двете си дъщери и сина си. 

"Направих ядрено магнитен резонанс и вече имаме план за действие. Болките понякога са непоносими, дори в статично състояние, зависи от периода, физическото ми натоварване и стреса. Да, и психическото състояние влияе върху тялото ми", пише Антоанет в Инстаграм.

Настоящият ѝ любим пък показва безусловната си подкрепа към нея, като дори е започнал да приема колаген, за да поддържа мотивацията на Пепе. Тя от своя страна, въпреки болките, го глези с вкусни ястия. 

Четете още: Ах, колко е сладък Кай: Джулиана Гани направи фотосесия на бебето (снимки)


Още по темата

Коментари

2 Солар
  10 февруари 2023 | 20:29 отговор
 

Защо ни занимават със тези същества

 
1 Бай Х
  03 февруари 2023 | 06:39 отговор
 

Боклуци са и двамата !

 
 
Емил
07 февруари 2023 | 18:41

Травестит ти си срам и позор за човешкия род.

Добави Коментар

Най-четени