Автор
Woman.bg

Закопчаха Крис Браун за изнасилване в Париж

Певецът Крис Браун бе задържан в Париж по подозрение, че е изнасилил млада жена в нощта на 15 януари, разкриха световните медии преди броени часове.

Дамата, оплакала се от сексуално нападение от страна на музиканта, е 24-годишна французойка. Тя твърди, че се е запознала с рапъра в нощен клуб в близост до Шанз-Елизе. Но нападението не се е случило там, а в хотелска стая на Браун в града на любовта, където дамата доброволно е отишла заедно със своя приятелка.

24-годишното момиче твърди, че звездата я е нападнал, след като двамата са останали сами. Крис Браун е обвинен не само в сексуално посегателство, но и в това, че е дал наркотични вещества на жертвата, и то без нейно знание.

В изнасилване са обвинени още бодигардът на Браун, както и негов приятел, които също бяха задържани от полицията за разпит.

Браун е бил арестуван в понеделник, но към настоящия момент все още е в ареста, тъй като тече разследване, разкриха от Dailymail.

Органите на реда имат два дни, за да решат дали дали да освободят певеца поради липса на доказателства или пък да преценят, че са събрали достатъчно улики, за да му повдигнат обвинение.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Крис Браун има богато съдебно минало. През 2009 година бе осъден на пробация и обществено полезен труд за нападение над бившата си приятелка – Риана.

През 2011 г. бе осъден отново на пробация заради пътен инцидент. По-късно имаше проблеми със закона заради агресивно поведение спрямо човек, опитал се да го снима.

Бе обвинен и че е метнал тухла по колата на майка си.

През 2016 година модел се оплака, че Браун я е ударил. Няколко месеца по-късно пък певецът бе арестуван , след като жена заяви в полицията, че той я е заплашил с пистолет.

През 2017 година бившата му вече приятелка Каруче Тан се оплака, че рапърът я е ударил и се е опитал да я убие.