Може никога да не сте чували нейна песен, но със сигурност сте чували името ѝ - Сузанита - 15-годишната дъщеря на Орхан Мурад. За съжаление тя не успя да впечатли с певчески данни, но за сметка на това пък привлече вниманието с поведение и визия, напълно неподходящи за момиче на нейната възраст.

Четете още: Орхан Мурад се разтревожи за Сузанита, славата ще я съсипе

И тъй като мнозина я приемат за олицетворение на разпада на моралните ценности у нас, бързаме да констатираме, че Сузанити има навсякъде по земното кълбо и в чужбина действителността не е много по-различна от родната. Нагледно доказателство за думите ни е 14-годишната Даниел Кон - американската Сузанита. Макар да е на такава крехка възраст, демонстрацията на гола плът чрез дълбоки деколтета не ѝ е чужда и тя вече мечтае да стане известна с... не, не е с някоя дарба или с усилено учене и работа, а с визията си.

Момичето се мести от Флорида в Лос Анджелис заедно със семейството си, защото мечтае да покори Холивуд. Тя е твърдо убедена, че пътят към успеха минава през провокацията, затова въпреки крехката си възраст позира с оскъдно облекло, разкриващо даденостите ѝ.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Майката на Даниел обаче е категорична, че дъщеря ѝ не преминава границата на допустимото за едно 14-годишно момиче и признава, че се опитва да контролира начина, по който наследницата ѝ се показва в интернет.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

А вие на какво мнение сте, дами - уместна ли е визията на Даниел за девойка на нейната възраст, или не?

View post on Instagram