Автор
Woman.bg

Запознайте се с Хелън Рут – 91-годишната Инстаграм сензация

Възрастта е просто цифра, когато имаш млад дух и убийствено чувство за хумор. Доказателство за това е Хелън Рут от щата Кентъки. Американката, която е родена през далечната 1928 г., е на „ти“ с технологиите. Чаровната пенсионерка успя да се превърне в истинска Инстаграм сензация, благодарение на обикновен телефон с камера и достъп до интернет.

View post on Instagram
 

Профилът ѝ в социалната мрежа има близо 4 милиона последователи. Хелън работи с две козметични марки, които използват услугите ѝ на инфлуенсър и е рекламно лице на марка дрехи.
В Инстаграм Хелън се подвизава като Baddiewinkle, а всеки от кадрите ѝ се превръща в тотален хит сред феновете ѝ. 91-годишната звезда не се свени да демонстрира фигура в тийнейджърски дрехи. Тежък, ярък грим и бунтарско поведение зад камерата – това е формулата за успех на Рут.

View post on Instagram
 

Славата я връхлита съвсем ненадейно. Един ден нейната 17-годишна праправнучка я вижда облечена в къси дънкови панталони над коляното и шарена тениска. „Бабо, може ли да те снимам? Днес изглеждаш ужасно сладка“, споделя момичето, след което качва кадъра в социалната мрежа. Снимката предизвиква истински фурор и Хелън решава да продължи с фотосесиите, от които струи самоирония и невероятно чувство за хумор.
„Усмихвайте се повече на хората, дори и на тези по улицата. Ходете на църква и бъдете добри към всички, които срещате", съветва възрастната инфлуенсърка.

View post on Instagram