Запознайте се със скандалната Мария Магдалена, която вече е Себастиан

Тя е скандална, пищна и откровено стряскаща с визията си. Известна е още като звездата в социалните мрежи с „най-дебелата вагина в света“. Тя е само на 25 години, но вече може да се похвали с цял куп пластини операции и импланти по себе си къде ли не.

View post on Instagram
 

Тя е родената като жена Мария Магдалена, която отскоро вече нарича себе си Себастиан.

Идентифицира себе си като гей мъж, а пластичните операции за нея са това, което са екстремните спортове за любителите на силните усещания.

View post on Instagram
 

За половата си идентичност, пластичната хирурги и силиконовите си импланти моделът на OnlyFans разказва, отговаряйки на въпросите на свои фенове в Инстаграм. Доскоро наричалата себе си Мария Магдалена признава, че следващата стъпка, която ще предприеме по отношение на операциите по себе си, е поставянето на силиконови импланти на краката си. Целта ѝ е по този начин да постигне по-масивна и мускулеста визия.

View post on Instagram
 


„Родена съм жена, но винаги съм се чувствала като ярък гей мъж, така че се идентифицирам като мъж. Аз съм Себастиан Пикълс, но за мен няма голямо значение как искате да ме наричате“, уточнява 25-годишният модел.

На този етап тя/той не възнамерява да си имплантира пенис, пояснява още Себастиан. Смята, че засега мускулестите бедра са напълно достатъчни, за да ѝ придадат така мечтания от нея/него внушителен и мъжествен вид. „Направих липосукция на краката си четири пъти, за да ги направя много слаби. Може да изпробвам външния вид на мускулестите крака с моите импланти, за да видя дали ми харесва, но все още не съм го решила“, казва тя на интересуващ се по въпроса фен.

View post on Instagram
 


Мария Магдалена е уголемила не само женската си генитална област. Умопомрачително огромни размери тя е придала и на задните си части, както и на гърдите си, които не спират да растат с помощта на скалпела.

View post on Instagram
 


Първата си пластична операция на бюста прави на 21-годишна възраст, когато работи като стриптизьорка и ескорт. Следват още цял куп операции, включващи повдигане на веждите, трансфер на мазнини, ринопластика, фасети, липосукция, инжекции на дупето и три бразилски повдигания на дупето.

View post on Instagram
 

„Точно както хората се занимават с екстремни спортове и ходят на туризъм в планината, така и аз отделям значително внимание на пластичната хирургия. Операциите ме карат да се чувствам жива и пълноценна. Луда съм към екстремните операции и не мога без тях“, признава тя.

„Колкото и глупаво и тъпо да звучи, хирургията наистина е една от моите страсти и хобита. Нямам нужда от нищо само по себе си, просто буквално харесвам целия процес“, обяснява Мария/Себастиан.

View post on Instagram
 


Преди акаунтът на Мери да бъде изтрит заради нарушаване на правилата за етично и приемливо, тя е имала повече от един милион последователи в TikTok. Над 73 хиляди са последователите ѝ в Инстаграм към момента, като броят им непрекъснато расте.

Вижте Мария Магдалена преди операциите:

View post on Instagram
 


Моделът се изявава и в социалната платформа OnlyFans и като професионален художник. Там тя продава онлайн на почитателите си цветни автопортрети.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Четете още: Той похарчи 50 000 лв. за пластични операции, за да се превърне в кукла Bratz