Зара, която нашумя с участието си в първия "Биг Брадър" в България, от години не живее в родината. Тя дълго време бе омъжена и живееше Бахрейн, но преди няколко седмици се разведе и избяга за Индонезия.

Измина цял месец, откакто се премести и се отдаде на всякакви удоволствия като йога, сърфинг и пълно спокойствие. И по този случай красавицата направи симпатично обобщение на времето си, прекарано в Бали до момента с пост в Инстаграм. Тя дори издаде, че има нов мъж в живота си. Единственото, което разбираме от думите ѝ е, че той не е до нея в момента, но така и не споделя кой е той.

View post on Instagram
 

"Току-що осъзнах, че преди повече от месец пристигнах в Бали, но честно казано го усещам така, сякаш бе преди седмица. Прекарвайки дните си тук, започнах да мисля за онези неща от "реалния свят", който със сигурност не ми липсват, като:

- Кантарът. Откакто дойдох не съм се теглила и изобщо не съм следила приема си на калории... Не мисля, че съм качила килограми, но дори и да е така, чувствам се чудесно в тялото си, а друго не ме интересува.

- Високите токчета! Сега просто не нося обувки.

- Дизайнерските дрехи.

- Чакането по опашки и търсенето на място за паркиране.

View post on Instagram
 


- Замърсеният въздух.

- Носенето на грим.

Изглежда, че единствените неща, които ми липсват, са: приятелят ми, работата и клиентите... Ако намеря начин да ги преместя тук, ще бъде прекрасно.", написа Зара.

Четете още: Годжи показа тайната си дъщеря (видео)