Автор
Веселина Петрова

Заради карантината Наум Шопов се изнесе в… гараж

Актьорът Наум Шопов, който е и дипломиран лекар, държи много на добрата си форма. Стегнатото му тяло е плод на постоянни и упорити тренировки и специален режим на хранене. Преди време Шопов дори написа книга по темата.


Сега, в период на карантина, младият татко е решил да не се отказва от спортните навици. И тъй като не може да отидете във фитнеса, се наложило да намери компромисен вариант. Шопов взел под наем гаража на съседите си и за час-два го изчистил и превърнал в личен домашен фитнес, в който буквално „живее” напоследък.


"Всеки ден спортуваме в гаражния фитнес, много ми липсваше спортът. Осъзнавам, че може да изглежда като прищявка, но от 8 години тренирам много активно и реално да не спортувам няколко месеца за мен по-скоро е психическо натоварване, отколкото физическо", признава звездата от „Откраднат живот”.

Освен за своята спортна форма Наум се грижи активно и за добрата форма на женската половина от семейството. Приятелката му – Теа Минкова, също тренира активно. А отскоро и малката Амая е включена в упражненията рано сутрин.

View post on Instagram
 

Малката сладурана вече може да се обръща по корем сама и дори ѝ харесва.

View post on Instagram
 

С нея тренира мама Теа. И така карантината е далеч по-забавна, мислят Наум и Теа.