Автор
Веселина Петрова

Зашо Сашо Кадиев сподели снимка на голо женско тяло?

Влюбеният Сашо Кадиев удари мощно рамо на бизнеса, който развива неговата нова любов - манекенката Ивелина Чоева. Красавицата, с която водещият на "Преди обед" имаше тайна връзка допреди да се разкрият по време на скорошната си ваканция в Доминикана, е творческа натура и се опитва да развива търговия с ръчно направени свещи и домашен декор, пише "Марица".

Бизнесът на Ивелина е сравнително нов. През миналия декември тя създаде профил на произведенията си в Инстаграм, където ги споделя с малко над 3000 последователи. Хит сред продуктите на Чоева са еротичните свещи. Те представляват голи женски тела, изработени от ароматизирани и различни по цвят парафини.

View post on Instagram
 

Освен свещите, госпожица Чоева произвежда още чинии под формата на лица, както и вази в нетрадиционни и палави форми. Точна една от тях, която изобразява дамски бюст, сподели Сашко Кадиев със своята Инстаграм аудитория.

View post on Instagram
 

Според запознати в последните дни Сашо и Ивелина трудно намирали време да бъдат заедно, заради прекомерната ангажираност на актьора, пише още "Марица". Преди дни започнаха снимките на продължението на фила "Завръщане", заради които всеки ден на Кадиев му се налага да пътува до Пловдив, а вечер се връща обратно към София, заради сутрешния си ефир в "Преди обед".
Отделно той трябвало да планира и пътувания до морето, където в момента е дъщеря му Кати. Заедно с майка си Таня тя замина да кара летните месеци на каравана.