Автор
Кристина Кирова

Защо Андреа Банда Банда изчезна от 'На кафе'?

Тези от вас, които следят култовото предаване "На кафе" със сигурност са забелязали липсата на очарователната Андреа Банда Банда. Въпреки че тя е сред немалкото панелисти в тв продукцията, отсъствието ѝ определено се усеща, а причината за това беше неизвестна до днес.

View post on Instagram
 

Нито Гала, нито някой друг от екипа бе съобщил защо не виждаме Андреа Банда Банда на екран, но ето че тя сама посочи причината. През уикенда духовитата дама сподели как се глези с разкрасителни процедури у дома, но се оказа, че съвсем не е била в добро физическо разположение. И тъй като феновете ѝ със сигурност са забелязали липсата ѝ от малкия екран, тя сама реши да сподели защо е решила да си вземе кратка почивка. На стори в социалната мрежа Андреа съобщи, че не се е чувствала добре през уикенда, както и вчера и затова се е наложило да си остане вкъщи, докато се възстанови.

По всяка вероятност панелистката не страда от Ковид-19, тъй като вече го преболедува и става дума за настинка или друг вирус. Желаем ѝ бързо оздравяване!

Четете още: Елен Колева се появи с ново лице, социалните мрежи се подпалиха