Защо извънбрачният син на Шварценегер не иска да използва фамилията на баща си

Незаконният син на Арнолд Шварценегер - Джоузеф Баена, който е син на актьора от грешната му любов с прислужницата Милдред Баена, не желае да използва фамилията на баща си. И причината за това съвсем не е липса на обич към прочутия му родител, а съвсем друга.

Известен факт, е, че най-голямата радост в живота на актьора не са неговите филмови роли и постижения в света на киното и политиката, а петте му деца - днес всяко едно от тях може да се похвали със свои успехи на професионалното поприще.

View post on Instagram
 


От всички тях само едно упорито върви по стъпкине на баща си и това е именно неговият 24-годишен извънбрачен син. Джоузеф, който освен всичкодруго е и копие на именития си татко, наскоро сподели в интервю пред E!News` Daily Pop, че не желае да се възползва от фамилия на баща си - Шварценегер.

Наследникът на бившия професионален културист уточни, че е горд с баща си, но и че иска сам да прокара своя пътека и да спрат да го сочат като сина на Шварценегер..

View post on Instagram
 

В момента тмладият мъж е фокусиран изцяло върху собствената си реализация като артист, като съвместява спортните и артистичните си изяви и работата си в недвижимите имоти.

Джоузеф все пак признава, че дължи много на баща си за оформянатео си като целеустремена и качествена личност. Терминаторът винаги го е подкрепял и вдъхвал кураж в преследването и постигането на всяка една цел, която си е поставял.

View post on Instagram
 

Четете още: Помните ли извънбрачния син на Арнолд Шварценегер?