Автор
Woman.bg

Защо Ни Ло и Дара са с еднакви прически? (Снимки)

Две от най-известните дами у нас-Николета Лозанова и Дара скъсиха косите си в последните дни и се показаха в социалните мрежи с нова визия. Причината е не само края на строгите карантинни мерки и отварянето на фризьорските салони. Ни Ло, която сама преди дни публично се отрече от марката си за бельо, въпреки че името й още стои на гащите, днес пусна своята козметика, която непрекъснато рекламира в социалните мрежи. Новият й имидж допълнително привлича феновете да разглеждат снимките й, на които тя небрежно държи поредния козметичен продукт на своята фирма.

View post on Instagram
 

И докато Лозанова се раздели с дългите коси заради бизнес, при Дара причината е съвсем друга. Младата изпълнителка има проблем с качването на килограми в последно време, който не може да бъде скрит от камерите на „Като две капки вода”. Дара не за първи път има проблеми с килограмите, но очевидно карантина й влияе много зле. Всички надебеляхме леко след вече месеци вкъщи, но при младата изпълнителка нещата сериозно са излезли извън контрол.

В концерта на „Като две капки вода” от 13 април тя показа фигура, достойна за запусната лелка над 60 години без никаква талия и големи паласки. Разликата между нея и елегантните балерини от балет „Фънки мънки” бе очевадна. Певицата е запалена кулинарка и често показва как си готви у дома, но тази й страст се отразява зле на тялото.

View post on Instagram
 


Тя явно е послушала съвета на стилистите, които твърдят, че късата прическа чисто визуално прави лицето и раменете да изглеждат по-фини, докато дългите коси увеличават допълнително пухкавината около бузите и врата. Новите прически и на двете определено ги отварят и подмладяват и засега се радват на одобрението на феновете.

View post on Instagram
 

Четете още: Мегз се събра с Рончев?