Автор
Woman.bg

Защо портретът на Мелания в Белия дом предизвика стотици коментари?

Мелания Тръмп вече официално обитава Белия дом ... или поне нейният портрет.

Вчера бе представен портретът на 46-годишната първа дама, която е и бивш модел. Трябва да признаем, че както винаги тя изглежда чудесно. Къде тогава е проблемът?

Наред с множеството противоречия, които донесе със себе си управлението на Доналд Тръмп, едно от тях е, че Мелания и синът им Барън всъщност не живеят в Белия дом. Г-жа Тръмп прецени, че за начало за нея и сина й ще бъде по-добре да останат в Ню Йорк, където Барън да има възможност да завърши училище.

Любопитното в случая е, че в прес съобщението, в което се представя новият портрет се казва, че Белият дом всъщност е новото местожителство на Мелания, въпреки че това е далеч от истината.



Четете още: Мелания Тръмп на 16

Стотици потребители в социалната мрежа Twitter, които обожават гафове от този тип, побързаха да коментират:

"Официалният портрет на първата дама вероятно е сниман единствения път, когато тя всъщност е била там".

"Белият дом показа официалния портрет на Мелания Тръмп и обяви участието й в три епизода на "Дързост и красота".

"Ексклузивно: Портретът на първата дама Мелания Тръмп ще бъде окачен в Кулата на Тръмп, а портретът на първата дама Иванка Тръмп ще бъде окачен в Белия дом".

Откакто Тръмп стана президент медиите коментират, че всъщност Мелания Тръмп не изпълнява голяма част от задълженията си на първа дама и много рядко може да бъде видяна във Вашингтон. За сметка на това по всичко личи, че дъщерята на президента Иванка Тръмп проявява доста голям интерес към управлението на страната и присъства на множество срещи на виско ниво, въпреки че не е била избрана по никакъв начин, за да има тази привилегия. Иванка дори има собствен офис в Северното крило на Белия дом.

Четете още: 10 любопитни факта и редки фотографии на Мелания Тръмп



Ролята й на неформален служител предизвика стотици критики, което принуди Иванка да обяви, че ще се превърне в неплатен федерален служител. Запитана за критиките относно работата й за Белия дом, тя призна, че "нямаше да бъда тук, във Вашингтон, ако баща ми не беше избран за президент". Но след това добави: "Искам да дам позитивен и значим принос и след време хората хората да преценят, че съм успяла в това си намерение". От друга страна Иванка има и доста симпатизанти, които одобряват политиката й за равноправие на жените и за присъствието на повече жени в политиката.