Защо Сантра не се притеснява да кърми на обществени места

Кърменето на обществени места винаги разделя обществото на две. Едните са "За", а другите - "Против". Споровете и препирните по този въпрос са ежедневие. Певицата Сантра подкрепя публично кърменето на бебета на обществени места, като споделя снимки в Инстаграм профила си как храни своето бебе.

"За или против кърменето на обществени места сте? Аз избрах да кърмя. Както избират и много други майки. Забелязвам, че на това се гледа като на нещо, което трябва да се случва (тайно)… Според мен в това не бива да има нищо срамно, а напротив трябва да бъде поощрявано, тъй като е естествения и (според много специалисти)най-добрия начин за хранене на бебето. Признавам си на мен ми е малко неудобно и сконфузено да храня дъщеря си на публични места, за това реших да повдигна въпроса и да ви попитам какво мислите вие?"

View post on Instagram
 


Преди няколко седмици Сантра публикува друг интересен статус към обществото ни, който гласеше:

"Каквото и да ни се случва, имаме избора как да реагираме на ситуациите. Преди време го чух и се загнезди дълбоко в съзнанието ми “Доброто настроение е въпрос на избор”. Аз правя всеки ден своя избор, а именно да намеря начин да се усмихна. Имаме тенденцията да ставаме цинични и намръщени, неблагодарни. Просто се усмихнете, имате избор."

View post on Instagram
 


Очевидно Сантра е решила да привлече обществения интерес към себе си, но в това няма нищо лошо. Личи си, че майчинството ѝ се отразява добре и тя е в настроение.



Четете още: Динко опроверга информацията, че ще остане инвалид, възстановява се бързо