Григор Димитров и Никол Шерцингер са пред раздяла, твърди британският вестник "Сън".

Медията разкрива, че причината за разрива в отношенията на нашето момче и певицата са натоварените им работни графици, които не им позволяват да прекарват достатъчно време заедно. Изданието дори уточнява, че в момента звездите не са официално разделени, но заради професионални ангажименти комуникацията им е само и единствено по телефона, като през последните няколко седмици и честота на разговорите дори значително е намаляла.

Новината идва малко след като сексапилната изпълнителка сподели в интервю, че желае да се омъжи някой ден и ще се радва да има деца през следващите пет години.

Към настоящия момент нито Григор и Никол, нито техните говорители са коментирали новината. Припомняме ви обаче, че това не са първите спекулации относно евентуалната раздяла на звездите. В началото на летните месеци отново се появи твърдението, че с отношенията на нашата тенис гордост и певицата е свършено. Тогава като причина за разрива отново бе изтъкната невъзможността на звездите да съвместяват интимните си отношения с натоварените си всекидневие. Май месец се появиха дори снимки на Гришо с 26-годишната французойка Ализе Лим, която също се занимава професионално с тенис, като медиите упорито настояваха, че това е новата любима на хасковлията.

Така и не стана ясно дали това е било така и тенисистът е имал друга, но впоследствие е изгладил отношенията си с Никол. Не сме сигурни и дали цялата история не бе медийна измислица и всъщност през цялото време Шерцингер и Димитров са били заедно.

Факт е обаче, че за да ги разделят и събират толкова често медиите, явно Гришо и Никол наистина имат проблеми във връзката, които не остават незабелязани отоколните. Дали те са свързани с разликата във възрастта им или с професионалната ангажираност на всеки един от тях, не знаем. Мнозина обаче са на мнение, че нашето момче и изкусителната танцьорка и певица не си подхождат и връзката им е обречена на провал още от самото начало. Вие на какво мнение сте, дами – имат ли бъдеще Гришо и Никол?



Никол Шерцингер и Григор Димитров на вечеря в София преди няколко месеца