Шaкирa направи изненадващо признание, касаещи отношенията ѝ с интимния ѝ партньор - футболиста на Барселона - Жерар Пике. Тя разкри защо не иска да се омъжи за известната си половинка.

А зад причината Кралицата на латино музиката да не желае брак с любимия си, се крие желанието ѝ той да я възприема като своя ''любовница''. Това призна прочутата колумбийска певица пред испанските медии, пояснявайки, че съвместният им живот без брак ще държи Пике ''здраво стъпил на земята''.



Шакира сподели още, че обвързването с брачен договор я плаши. Затова не избързва да минава под венчилото с Жерар. Вместо това предпочита да е негова приятелка, но не и съпруга. „Искам да бъда негова приятелка, любовница, нещо като забранения плод”, каза тя.

Любовта между певицата и футболиста пламва по време на Мондиала през 2010-а. Тогава Шакира изпълнява химна на Световното, което се провежда в ЮАР. Пике е един от участниците в клипа към парчето. Впечатлен от красотата на колумбийката, той решава да поиска телефонния ѝ номер.

Двамата водят дълга кореспонденция, в която централният защитник на Испания поставя условие на певицата, за да се срещне с нея - отборът му да се класира за финала на първенството. И той не само стига до финала, но и го печели.

Пике и Шакира имат две момченца - Милан Пикe Мебарак (7 гoдини) и Саша Пикe Мебарак (5 години).

Четете още: Шакира: Защо кучетата да могат да се разхождат, а децата не?!