Мелания Тръмп винаги е била обект на възхищение, доста по-рядко на присмех. Но когато си толкова известна публична личност, е невъзможно да не се „издъниш“ някъде, при положение, че безмилостните погледи от цял свят са вечно насочени към теб. И дори най-малкият детайл може да бъде използван, за да те осмее. Колкото и стилно да изглеждаш.

Ето че и ние попаднахме на снимките, които ни показват как самата г-жа Тръмп украсява коледните дръвчета в Белия дом. Представяте ли си – със собствените си ръце. Както е известно, в САЩ празничните украси се слагат много по-рано и тази година президентското семейство не направи изключение. Вече е краят на ноември и коледните елхи в резиденцията на Доналд и Мелания светят.

View post on Instagram
 


Преди няколко дни красивата първа дама сподели свои снимки как слага последните елементи от бляскавите аксесоари в Инстаграм
. Както обикновено, тя изглежда безупречно – грим, прическа, елегантно облекло и много финес. Може би вповече.

Един детайл накара хиляди потребители в социалните мрежи да ѝ се присмеят, защото забелязаха, че тя не украсява елхата с голи ръце, а с червени кожени ръкавици. Този аксесоар предизвика вълна от недоумение, въпреки че съвсем отиваше на случая, защото именно червеното е цветът на Коледа. На снимките, на които Мелания е отдалечена от дръвчетата, тя е свалила ръкавиците, заради което някои решиха, че може би първата дама на САЩ има специфична алергия към елхите. Други пък предположиха, че вероятно слагането на червени ръкавици за украсяването на коледното дърво е една от странните американски традиции.

Четете още: Какво си казват Мелания и Доналд Тръмп без думи?