Защо зетят на Глория не дойде на рождения ѝ ден

30 юни 2021 | 13:17
4907
3
Снимки: Instagram
3

На 28 юни фолкдивата Глория отпразнува 48-годишнината си с пищно парти, на което присъстваха всички нейни близки и приятели.

Това научихме от кадрите, които самата певица сподели в социалните мрежи. Една любопитна подробност обаче не убягна от наблюдателните погледи на феновете ѝ - зетят ѝ Дани Милушев не присъстваше на нито една от снимките. Какво по-голямо доказателство от това, че той не е бил на рождения ѝ ден, чудят се почитатели.


Липсата на половинката на Симона Загорова се оказа и повод на недоброжелателите на семейството да продължават да раздухват слуховете за вероятно влошаване на отношенията между Дани и звездната му тъща.

Според най-свежата мълва Дани бил отпрашил към морето, но не за да отпуска, а за да работи. Дали това е причината той да не уважи с присъствието си майката на любимата си, можем само да гадаем.


За сметка на това обаче примата на фолка била приятно изненадана от таен обожател с 30-минутна заря, която освети небето над Панчарево. Именно там изпълнителката отбеляза своя рожден ден.


Зарята започнала да гърми с пълна сила в момента, в който ѝ поднесли тортата. Фойерверките осветявали небето дълго и красиво, а приятели на певицата не пропуснаха да споделят момента в социалните мрежи.От кого е милата изненада към Глория за момента не е ясно, но е сигурно, че обожатели, готови на всякакви романтични жестове към талантливата дама, не ѝ липсват.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G L O R I A (@gloria_bulgaria)

 

Четете още: Ива Екимова с разтърсващо послание към Дими от 'Сленг'

Коментари

3 Бивш от НСГП
  30 юни 2021 | 13:45 отговор
 

!!! Нигерия. Населението през 2019 г.: 201 милиона; прогноза за 2050 г.: 401 милиона. По население Нигерия е най-голямата държава в Африка (и седма в света), която обаче заема само 14-то място на континента по площ. Според прогнозите на ООН обаче през 2050 г. Нигерия ще заеме трето място в света по население, а до 2100 г. тя ще запази третата си позиция в класацията, тъй като се очаква населението да нарасне до 733 милиона, твърдят експертите на ООН. Според тях, Южна Африка ще бъде регионът с най-високи темпове на растеж на населението, както повече от половината от растежа ще бъде в 9 страни в тази част на Африка, включително в Нигерия. !!!

 
2 Бивш от НСГП
  30 юни 2021 | 13:38 отговор
 

ИВАНКА МАКЕДОН ГНУУСНА МАНГАЛКА ОЩЕ МАЛКО ЩЕ ТЕ ПОЧЕКАМ.

 
1 Бивш от НСГП
  30 юни 2021 | 13:37 отговор
 

Гнуууусна ама много гнуууусна е азис неееевръстна циииганка, че на единайсет скромни годинки вече е изссссрала първо мааангал ром цииииганин чаааве, а до нейна почти средна възраст още цял един батальон с гнуууусни азис циуууганин ром маааангал чаааааве. ЧЕ къде го този мортал комбат демографски срив БЕ ?????????????

 

Добави Коментар

Най-четени