На 28 юни фолкдивата Глория отпразнува 48-годишнината си с пищно парти, на което присъстваха всички нейни близки и приятели.

Това научихме от кадрите, които самата певица сподели в социалните мрежи. Една любопитна подробност обаче не убягна от наблюдателните погледи на феновете ѝ - зетят ѝ Дани Милушев не присъстваше на нито една от снимките. Какво по-голямо доказателство от това, че той не е бил на рождения ѝ ден, чудят се почитатели.

View post on Instagram
 


Липсата на половинката на Симона Загорова се оказа и повод на недоброжелателите на семейството да продължават да раздухват слуховете за вероятно влошаване на отношенията между Дани и звездната му тъща.

Според най-свежата мълва Дани бил отпрашил към морето, но не за да отпуска, а за да работи. Дали това е причината той да не уважи с присъствието си майката на любимата си, можем само да гадаем.

View post on Instagram
 


За сметка на това обаче примата на фолка била приятно изненадана от таен обожател с 30-минутна заря, която освети небето над Панчарево. Именно там изпълнителката отбеляза своя рожден ден.

View post on Instagram
 


Зарята започнала да гърми с пълна сила в момента, в който ѝ поднесли тортата. Фойерверките осветявали небето дълго и красиво, а приятели на певицата не пропуснаха да споделят момента в социалните мрежи.

От кого е милата изненада към Глория за момента не е ясно, но е сигурно, че обожатели, готови на всякакви романтични жестове към талантливата дама, не ѝ липсват.

View post on Instagram
 

Четете още: Ива Екимова с разтърсващо послание към Дими от 'Сленг'