Над 400 гости се забавляваха до зори на 20-ия рожден на предаването „Господари на ефира” в столична дискотека в сряда вечер.

На 31 март емблематичното шоу навърши цели 20 години, но заради изборите партито по повод годишнината бе пренасрочено за по-късно. На купона нямаше политици, но за сметка на това почти целият артистичен елит се събра по покана на продуцентите Магърдич и Джуди Халваджиян.

Почетен гост на празничното събитие беше тяхната майка - почти 80-годишна балерина.. Всички водещи, без Васил Василев-Зуека, се качиха на сцената, за да забавляват публиката със скечове и песни. Сред тях бе е Мария Игнатова, която има три фолк парчета от ранните си години, които не ѝ носят успех.

В един момент чаровната блондинка и бившият ѝ Димитър Рачков се озоваха опасно близо, сами на сцената като водещи. Игнатова бе на събитието заедно със съпруга си Ивайло Цветков, а Рачков - напълно сам, тъй като наскоро се раздели с 22-годишната Анита Димитрова, и в момента е необвързан.

Зуека, който преди две години и половина се премести да живее в Испания, не присъства на празненството, но пък просълзи цялата зала с видео обръщение, записано предварително.

Той е първият водещ на предаването заедно с Малин Кръстев, който го отсрами на сцената. С него бяха още Румен Угрински, Ненчо Балабанов, Герасим Георгиев-Геро, които пръскаха публиката с просекото на продуцента Маги и запалиха свещи на огромна пететажна торта. Разбира се тържеството не мина и без Златният скункс, който предаването връчваше за сериозни гафове.

Четете още: Наистина ли Мария се прибра при Миро?